Saturday, 6 April 2013

PROMOSI BEDAK ARAB KOKURYU ORIGINAL


Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah, Bedak Arab Kokuryu Original yang di tempah dari Mesir telah selamat sampai.

Bedak Arab Kokuryu yang menjadi fenomena kini di Malaysia dan hangat diperkatakan dalam alam maya mahupun nyata. Tetapi tahukah anda apakah itu Bedak Arab Kokuryu? Apakah kelebihannya? Kenapa perlu memilih Bedak Arab Kokuryu ini? Mengapa memilih kami?

Asalnya di sebut Kokuryu Super Summer Cake, tapi di Malaysia, ramai yang sebut Bedak Arab kokuryu, suatu nama yang sinonim dengan masyarakat kita. Bedak Arab Kokuryu ini sebenarnya produk dari Jepun, hasil kajian Philiphines Cherry Laboratory, tapi, ada juga yang kata, bedak ini dihasilkan di Filipina menggunakan teknologi Jepun.Apa keistimewannya?

Banyak sebenarnya, salah satu, ia mencantikkan kulit kita, tak percaya? Lihatlah wajah gadis-gadis di Mesir dan Tanah Arab, kulit mereka semuanya gebu bukan? Di samping itu, bedak itu memang senang untuk dipakai dan yang paling menarik, bedak ini tidak melekit di muka langsung !
Jadi, apa ruginya kalau nak beli ? Ataupun nak lihat dahulu kelebihan-kelebihan lain bedak arab ini ?

Di sini saya sediakan 7 sebab kenapa anda perlu miliki bedak arab kokuryu hari ini juga.

     I.         Bedak ini 3 dalam 1, combo yang sangat berbaloi. Ia bertindak sebagai pelembab muka,foundation dan bedak ! Apakah ia tidak menjimatkan wang anda ?

    II.       Bedak arab ini mengikut aliran darah kita. Ya, ia menyerap masuk ke dalam kulit kita, bagi menghasilkan wajah yang cerah dan gebu secara semula jadi serta tona warna kulit kita kelihatan sekata.

  III.       Disebabkan perkara di atas juga, bedak arab ini HALAL dibawa solat. Ya, 100% jaminan HALAL dan telah pun diluluskan.

  IV.     Percaya atau tidak, bedak arab ini mampu mengecutkan jerawat anda !

    V.     Seperti yang disebut di atas, bedak ini tidak melekit dan tidak sama sekali melekat di tisu atau tudung kita.

  VI.     Ketahanan bedak arab ini ? Sehari boleh tahan sehingga 8 jam, dan satu bedak compact itu boleh tahan sehingga TIGA bulan, bergantung juga pada penggunaan kita.

 VII.    Paling hebat sekali, apabila kita berpeluh, wajah kita akan kelihatan lebih cantik dan berseri.
Cara memakainya ?

Amat mudah, setiap set bedak arab dibekalkan dengan span. Apa yang anda perlu buat ialah basahkan sahaja span itu, letak sedikit bedak, dan sapu di muka anda.

Peringatan, sila sapu sedikit sahaja dahulu, khuatir nanti bedak menjadi terlalu tebal.  Lagi satu peringatan, bedak ini, sapu sedikit pun sudah mencukupi, ini la baru jimat !

Jadi, tidak perlu tunggu lama-lama, sememangnya bedak arab ini berkesan. Sudah ramai yang menggunakkannya. Anda pun sudah pasti ingin kelihatan cantik dan menawan seperti wanita di Mesir dan Tanah Arab


Mengapa memilih kami? Kami menyediakan hanya yang berkualiti dan original sahaja untuk para pelanggan kami. Demi memastikan kepuasan pelanggan dipenuhi, kami memilih hanya yang terbaik untuk kami sajikan kepada para pelanggan kami. 

Pada awal April 2013 ini, kami telah mendapatkan sebanyak 5000pcs Bedak Arab Kokuryu ini dan kami edarkan di seluruh Malaysia. Harga di pasaran dalam RM65.00 hingga RM75.00 sahaja. Ianya amat berpatutan dengan fungsi dan kelebihan yang ada dalam Bedak Arab Kokuryu ini.

Stok yang banyak ini mampu menampung keperluan para pelanggan kami. Oleh yang demikian, demi kepuasan para pelanggan kami, kami akan membuat PROMOSI BEDAK ARAB KOKURYU sehingga 15 April 2013. Semua pembelian adalah termasuk kos penghantaran.

Walau bagaimanapun, untuk para pelanggan di Sabah, Sarawak dan Brunei, harga Bedak Arab Kokuryu ini perlu ditambah RM5.00 setiap pcs.

Segera hubungi kami di talian berikut:

016 2327439 @ 016 2327428 @ 016 2327427

Para pelanggan juga boleh layari page FB kami di 

https://www.facebook.com/rimbunan.alam85.No comments:

Post a Comment